Cykelblogg MTB

Bauerledens vackraste plats

Den vackraste platsen på Bauerleden är just den här, jag stannade lite extra här i fredags för jag tänkte att jag bara måste ta lite bilder för att visa er den.

Strax innan stigen liksom dyker genom en ravin ned mot Vättern, där står en bänk och just den här platsen har alltid varit speciell för mig. Här känner jag mig lugn. Hemma. Som att min rastlösa själ blir lugn av allt det här vackra, som att tankarna stillar sig när jag ger mig tid att stanna upp en stund framför den här mäktiga utsikten. Tallarna ramar in östra vätterbranten, Vättern, Visingsö och fastlandet på andra sidan och jag tänker alltid på en dikt av Goethe som jag tycker om för att den låter så vackert, fast jag inte kan tyska alls.

Über allen gipfeln, ist ruh. Öfver jord och himmel, tystnad rår. Så vackert. bauerleden_utsikt_rasterna bauerleden_utsikt_rasterna-2bauerleden_utsikt_rasterna-13bauerleden_utsikt_rasterna-4bauerleden_utsikt_rasterna-3bauerleden_utsikt_rasterna-11

0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Cykelkatten
  1 april, 2016 at 14:51

  Otroligt fint, verkligen!

  • Reply
   Elna
   4 april, 2016 at 12:29

   Eller hur! Kom hit på monkeybajk så ska jag visa hur fint det är på riktigt!

 • Reply
  Rund är också en form!
  1 april, 2016 at 19:00

  Wow, vilken plats! 🙂

  • Reply
   Elna
   4 april, 2016 at 12:29

   Just så känner man varje gång man kommer hit. “Wow, vilken plats!” 😀

 • Reply
  nettan
  1 april, 2016 at 20:06

  Hej Elna är ofta inne och läser din blogg som jag tycker är en blandning och mtb i fokus, får och fått fina tips av dej nu blev jag nyfiken på var /hur du cyklar baurleden börjar ?slutar
  nettan

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!