Oj, nu har ni väntat länge nog – men nu ska jag inte hålla er på halster längre – jag har utsett en vinnare av startplats i något av Vätternrundans lopp. Helst hade jag velat att varenda en av dem som tog sig tid att leta på svaren och kommentera skulle få varsin startplats – ni är liksom alla så himla värda den. Men, jag hade ju bara en.

Vinnaren av startplatsen jag tävlade ut i samarbete med Craft är [trumvirvel] Robert! GRATTIS! Du ska få rulla nedför backen mot Jönköping i mörkret och se alla cykellampor på väg runt södra delen av sjön i magisk sommarnatt – och jag hoppas jag får en rapport om hur träningen går och hur rundan var sedan. Detaljer kommer i mejlen!

 

0

3 Comments

 1. Robert 6 april, 2016 at 08:18

  Jaaaaaaa! Vad kul!!

  Reply
 2. Robert 25 april, 2016 at 19:34

  En fråga. När kommer du skicka ut anmälningsuppgifterna? Tror jag missar nått..

  Reply
  1. Elna 25 april, 2016 at 21:51

   Shit, jag har klantat mig så in i bängem här! Hör av mig till dig i morgon Robert!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!