Äntligen fredag. Äntligen, äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!

Sjukt stressig vecka – när jag kraschade på soffan igår var jag så himla glad att jag till slut valde att inte åka till Stockholm och PR-träff utan stannade hemma. Pluspoäng till mig som gjorde rätt bedömning av hur mycket jag skulle orka – storstadsstress och reseplanering hade jag inte lyckats särskilt bra med. Nu på morgonen har jag suttit en stund på trappen i en tjocktröja och lyssnat på magisk fågelsång med en kopp kaffe i handen. Lite för kallt. Men så storslaget. Jag känner mig så hel här ute på landet.

Nu är det jobb som gäller. Jag har deadlines och trodde jag skulle vara klar igår men det blev jag inte och jag tar av min lediga dag för att fixa – den tiden tar jag igen i ledigt nästa vecka. När jag är klar – då ska jag cykla, det blev inte av att jag rekade i Strömsberg i tisdags så det får jag göra idag. Friyay på skogsmumsarmaskinen, det blir awesome!

0

1 Comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!