Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Post deadline i Strömsberg

Trodde nästan inte jag skulle få till någon cykling idag, det blev så mycket jobb. Drog på mig cykelkläder vid elva på förmiddagen och vid fem satt jag i möte på jobbet i Jönköping, iförd cykelkläder (!) efter en tokig deadlinedag. Till slut, när klockan var halv sex, kom jag ut i skogen. Rekade lite inför måndag och körde genom lerpölar på de blötaste ställena bara för att det är kul, och kopplade av stressen och kände mig så himla tacksam över allt fint i livet. Från bra kolleger till vitsippor, coola cykelshorts och härlig färg på tröjan. 

    
    
    
 

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Johannes
  9 april, 2016 at 09:06

  Se lika magiskt ut här som på Instagram!

 • Svara
  Stina K
  9 april, 2016 at 15:49

  Tjena, jag gillar dina bilder skarpt. Bär du med dig en kamera, eller lyckas du ta dessa bilder med mobilen? Hur gör du? Kör så det ryker.

  • Svara
   Elna
   10 april, 2016 at 14:06

   Tack, vad glad jag blir! Jag har faktiskt nyligen skaffat mig en liten digitalkamera som hänger med ibland men de allra flesta bilderna, som tillexempel i det här inlägget, tar jag med en iphone5. Drömmen är en riktigt bra actionkamera.

 • Svara
  Jossan
  10 april, 2016 at 17:00

  Alltså! Man blir ju galet sugen på att cykla stig när man läser alla dina fina inlägg! Bilderna är ju fantastiska, tack för en kanonbra blogg <3.

Kommentera gärna, då blir jag glad!