Hej vänner, vi syns väl i morgon? Vi ska måndagsmtb-myscykla i Strömsberg och jag ser verkligen fram emot det. Jag rekade lite i fredags och har en liten runda i huvudet som vi kör. Om man är lite ovan finns det två utmaningar: några spänger och så lite uppförsbackar med lite lerigt underlag. Men det är liksom ingen fara – vi ska som sagt myscykla och vi väntar på varandra och vi har tid att stanna och prova tricksiga saker igen om det skulle vara så. Och cyklar man uppför kommer belöningen alltid i form av nedförsbacke. Är ni inte sugna kan ni ju kolla på den här bilden en stund. Här ska vi cykla. Nedförsbacke i bokskog bakom krönet. WIHOOOOO:img_7800.jpg

Förhandstips:
Uppförsbacke med lite lerigt underlag blir enklare om man väljer en ganska lätt växel så att man hela tiden kan hålla trampandet igång, och om man börjar slira kan man experimentera lite med tyngdpunkten. Vad händer om du sänker dig lite ned mot ramen, eller flyttar vikten lite framåt tillexempel? Och om du slirar till så du måste kliva av är det verkligen inte hela världen, det händer alla.
Spång – titta dit du ska och försök att inte sakta ned för mycket. Skitläskigt – häromveckan körde jag spång på ett annat ställe och tittade dit jag inte ville ramla, ni kan väl gissa vad som hände då? Jag ramlade förstås, precis där jag inte ville ramla eftersom det var där jag fokuserade med blicken. Det gjorde inte ont och jag fnissade åt mig själv – oftast blir det inte värre än så.

Hur som helst – jag ser fram emot att köra MTB i morgon och jag hoppas du vill hänga med. Jag träffade på ett par cyklister idag i Huskvarna som ska med och blev så himla glad – har förstås varit nervös att ingen ska komma. Nu slipper jag det och kan längta efter en go runda istället. Ses i morgon, vi rullar från Sportson klockan 18:00 och mer detaljer finns här.

0

2 Comments

 1. Fredrik 10 april, 2016 at 18:37

  Hejsan är det bara att dyka upp?

  Reply
  1. Elna 10 april, 2016 at 21:43

   Ja, det är bara att komma – hoppas vi ses! 😀

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.