Elna Dahlstrand
Vår på torpet
Kvarnskogen

Vår på Kvarnskogen

Det är vår första vår på Kvarnskogen och att få möta våren hemma för första gången är så himla häftigt. Fågelsången i gryning och skymning är mäktig och jag fullkomligt älskar att se hur det spirar. För ett år sedan åkte vi på visningar varenda helg – osäkra på om den där drömmen om hus någonsin skulle kunna bli verklighet för vår del. Tänk att den blev det och nu bygger vi uterum (ehm, ja J och hans pappa, min insats där är hittills inte mycket större än att flytta på en såg och planera för hur man kan sitta på trainern därinne, eller hur många tomatplantor man kan ha på en fin hylla…) och köket är klart sånär som på någon list. Tror jag måste visa er det snart, men först – några snaps från våren i vår kvarnvaktarstuga. kvarnskogen_april-16 kvarnskogen_april-15 kvarnskogen_april-14 kvarnskogen_april-12 kvarnskogen_april-13 kvarnskogen_april-11 kvarnskogen_april-10 kvarnskogen_april-9 kvarnskogen_april-8 kvarnskogen_april-7 kvarnskogen_april-6 Vår på Kvarnskogen kvarnskogen_april-5 kvarnskogen_april-3 kvarnskogen_april

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Jeanna
  17 april, 2016 at 17:07

  Får ett starkt ha-behov här i min minifyra mitt i stadspulsen…

 • Svara
  - Elna Dahlstrand
  31 december, 2016 at 16:18

  […] jag skulle ta bilder till bloggen och det var mycket prehab inför tävlingssäsongen. Vi upplevde vår första vår på Kvarnskogen och jag plockade vitsippor, köpte fler tulpaner och var lite deppig när mitt gamla gym stängde […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!