Ibland sitter det långt inne, det där med att ta sig ut och träna. Igår när jag kom från jobbet drog jag på mig en favvotröja och bara lufsade runt hemma, lite småruggigt frusen och  högst opepp fastän jag längtat efter träning hela ocykliga helgen. Det duggade och blåste ute och jag vet ju att jag gillar skitväder bara jag tar mig ut i det.aprilbilder-8Den här bilden har dubbla rumpor. En med svans och en utan.

Till slut lufsade jag iallfall omkring hemma iförd cykelkläder. Och efter ett tag drog jag iväg. Hade tunga ben och min teori om ett vägval (avdelningen för “här fanns det väl för fan en stig för tjugo år sedan”) slutade i att jag släpade runt hojen i nästinitll oframkomliga buskage i kanten på en nyplöjd åker. När jag väl hittade rätt drog jag bort till ån och körde några gånger över den för att jag ändå var blöt och smutsig och då kan en lika gärna gå all in. aprilbilder-10Belle Wind Jersey, Craft Velow W Bib, GripGrab Orca Shoe cover och GripGrab Leg Warmers. 

0

4 Comments

 1. Anna Jansson 19 april, 2016 at 15:19

  gillar att du går runt i skoöverdrag inomhus 😉

  Reply
  1. Elna 19 april, 2016 at 15:50

   På väg ut ju, och dessa överdragen tas på före skorna, så inga konstigheter 🙂

   Reply
  1. Elna 20 april, 2016 at 08:27

   Tack, tokgillar tröjan! 😀
   Våra Pixel & Widget är uppvuxna mitt i stan med en liten fjuttig innergård, innehållandes fem kvadratmeter gräs och ett träd. Sedan mellanlandade de i ett villaområde och fick en hel trädgård och nu har de hela skogen och en kattlucka så de kan göra just precis som de vill. Mest ligga i soffan, men det varvas med en hel del bajsa på garageuppfarten, småviltsjakt och klättra i träd!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.