EM-feber, EM-feber, EM-feber! Det börjar kännas så festligt och kul och nära nu, det är EM-tema på det mesta. Idag släpptes Crafts EM-kollektion. Jag spanar ivrigt ut mot brevlådan för jag vet att ett kit är på väg hem till mig och jag är så pepp på att bära plagg med höjdkurvorna från mitt älskade Huskvarnaberg och vår fina skidbacke. Visste ni att det var där jag förstod att jag var kär i J? Så kan det gå när man kör backintervaller!
EM-feber med ny kollektion från Craft

>Kolla här, Crafts film om kollektionen som tagits fram i samarbete med Jönköpingsbyrån Grand Publik:

>Den svenska truppen är uttagen och det var fina nyheter. Martin Setterberg som jobbar på Sportson är uttagen, och två av mina klubbkamrater, Carl Janhagen och Axel Höglund. Grymt roligt! Du hittar truppen här.

>Nästa vecka ska jag guida Alina Johansson runt banan – det känns mäktigt kul att hon är uttagen, har liksom följt hennes utveckling sedan vi fightades i leran på Vista Mountain för några år sedan, kan ju säga att jag inte kör om henne längre, grym tjej!

>Jag körde ett varv på EM-banan igår efter jobbet. Det kändes kanske inte som EM-feber direkt för det där med tekniken stämmer inte, men åh, vad vackert det var. Älsk på att få träna i sådan miljö, både flowiga och mindre flowiga dagar.EM-banan i Huskvarna

>Man kan förresten tävla om ett boende på EM också, tillsammans med sponsorn Kabe tävlas det ut husvagnsövernattning. Klicka in dig här så kan du läsa mer.

Åh, pepp, pepp, pepp!

0

1 Comment

  1. Clara 21 april, 2016 at 16:33

    Alltsååå! Vill också! Fy vad kul!

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!