Måndag. Födelsedagsvecka. Jättetrötta ben, jätteseg i huvudet – men ändå, liksom pepp på veckan. Inte för att jag tycker så värst mycket om att fylla år utan för att det är en vecka full med skoj. Vänner, vardagsäventyr, cykellycka och allt sånt där som jag tycker om att fylla mina dagar med.

Måndag: Vi har aprilväder och vi har Sportsoncykling på schemat. 18:00 med monkeybikes från Sportson i Jönköping. Kläder efter väder, fart & teknik efter kamrat. Jag är kamrat och jag är så sjukt sliten i benen idag så jag tänker då inte cykla fort men om någon annan vill går det fint att sprätta i uppförsbackar!
Tisdag: Födelsedagsfika! Tycker som vanligt att det är en konstig grej att få massa uppmärksamhet för något man inte själv ställt till med. Men okej då, en gång om året och jag har insett att jag inte kommer undan.
Onsdag: Klubbträning
Torsdag: EM-bana. BAM!
Fredag: Vila. Fixa fint hemma. Blåsa upp ballonger och ordna lite inför kalas.
Lördag: Valborgskalas med vänner.
Söndag: Första maj-loppet i Kvänum. Har väl en liten stenjävel att göra upp med där, det blir fint att se till att det blir gjort i år.

Kan bara bli en bra vecka!

0

1 Comment

  1. jeanna - bliss junkie 26 april, 2016 at 16:11

    Fyller du i dag alltså? Stort grattis! Njut av att fylla år,d et är inte ofta man får fira utan att ha presterat nåt! Utom att överleva då, stort nog i sig. jag tycker att det är befriande.

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.