Det har varit min dag idag. Min födelsedag. Jag blev trettiofem fastän hjärtat känner sig som tjugofem, men det känns ändå bra. Jag tycker om att vara just precis där jag är i livet. När jag fyllde trettio gick jag in i väggen och nu, fem år senare har jag landat i något bra. Jag kom aldrig tillbaka, men det som blev efteråt blev bättre. Lite svårare att balanser men så bra.

Jag tycker om mitt jobb. Bloggen går bra. Jag är stark och lever cykellycka. Jag är kär i min J och vi bor så himla fint. Det finns familj och vänner runt om mig. Trygghet och kärlek.

Jag har blivit firad. Grattisar från vänner. Födelsedagsfika med familj. Fått fina presenter.

Vita uterumsmöbler i trä av J. En syrén och ett presentkort på massage av mamma. Just precis en sådan där ny vetevärmare jag önskade mig av svärisarna och så förstås: blommor. Älskar ju blommor. Och retro cykelväskor till min tanthoj av lillebror. Och så har jag gett mig själv en fjärrkontroll till min kamera. Ja, och så har jag gjort magnetröntgen på foten.

Och, så tickade räkneverket förbi femhundra likes på min facebooksida. Tokigt glad för det!

Har tagit ett gäng fina bilder men får inte den trådlösa överföringen från kameran att fungera och hittar varken rätt sladd eller någon minneskortsläsare så jag kan inte visa. Typiskt trist, men också det enda trista idag.

Bra födelsedag helt enkelt!

0

4 Comments

 1. christer carlsson 27 april, 2016 at 06:15

  Grattis i efterskott

  Reply
  1. Elna 27 april, 2016 at 21:53

   Tack 😀

   Reply
 2. Nipe 27 april, 2016 at 10:57

  Grattis!

  Reply
  1. Elna 27 april, 2016 at 21:53

   Tack 😀

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.