Hörrni. Jag skulle ju begära ut mina journaler och gå på yoga. Sedan blev det ett jävla tjat om yoga från alla som älskar yoga så jag gick inte på yoga för jag pallar inte att folk tjatar, förlåt – jag förstår ju att yoga är super och att ni gillar men jag slår bakut när det blir tjatigt. Högst okonstruktivt och jag gillar er även om ni tjatar. Och så är jag fortfarande lite ledsen över att mitt gym stängde (fast det har faktiskt öppnat igen) och att inget är som vanligt så jag har inte varit på Body Balance heller. Body Balance är en blandning av yoga, pilates och något mer jag inte kommer på nu och det är störtskönt och stärkande och stretchande och jag gillar’t. Har kört någon klass hemma via Les Mills on Demand men ni vet hur det är – det är mycket roligare att cykla.

Lägg till mycket datorjobb och inte alls mycket rehab (kanske en gång i veckan bara) på det och vad har vi?

ONT SOM FAN I BRÖSTRYGGEN. Typ som ett litet ryggskott? Fan. Nu ska jag leta akuttider och foamroller och klabba loss med Voltarengel för tro fan inte att jag tänkte vila idag. NÄH. Jag ska teknikträna på EM-banan, ont skall med ont fördrivas.

Men okej. Jag ringde faktiskt Norrköping och fick veta att jag måste begära ut journaler skriftligt. HA! Vet ni hur länge jag kan gå runt med ett brev i väskan? I flera månader. Och jag ska gå på Yoga. Jag ska, jag lovar. Och så ska jag berätta hur bra det var sedan. Lovar det också. Jag ska bara cykla lite först.

 

0

2 Comments

  1. Anonym 28 april, 2016 at 10:55

    så är det ofta tycker jag; när man bestämmer sig för nåt så blir det på en gång en käpp i hjulet. t.ex. så märker jag att jag har gått 15000 steg om dan den senaste tiden. blev sjukt nöjd och sa för mig själv att det ska bli att mål jag ska hålla. på en gång när jag tänkte den tanken så blir det jobbigt (läs: tråkigt) att gå – trots att det gått av sig självt tidigare. därför vågar jag liksom inte outta sådana där grejer högt och göra en grej av det, för då kommer tvärtomspöket och hälsar på.

    Reply
  2. Rund är också en form! 28 april, 2016 at 20:29

    Thai-chi är det också. Och ja, body balance är riktigt skönt, fast på ett annat sätt än “ren” yoga. 🙂

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!