Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Stocken och jag 

På vår tävlingsbana, numer EM-bana, finns en stockjävel. Jag får panik på stockar på tävlingsbanor och väljer b-spår alla gånger. Nästan iallafall. Idag lyckades jag äntligen få med mig mitt psyke nedför den busenkla stocken hos oss. Har man fart gör man som Jossan säger,  man bara skickar ut cykeln och hoppar. Är man ett stockvrak som jag rullar man nedgör denna. Skönt att ha det gjort och skönt att ha tekniktränat med ett gäng goa vänner hela fredagskvällen!

1

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Josefine
  30 april, 2016 at 17:48

  Grym tjej till vän man har! 👊🏻

 • Svara
  Årskrönika - det här gjorde jag 2016 - Elna Dahlstrand
  31 december, 2016 at 16:56

  […] april började vi köra in EM-banan och det blev mycket teknikträning på svåra partier. Det kändes overkligt kul att vi skulle få påhälsning av europas bästa åkare några månader […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!