I lördags förmiddag hjälpte jag Eskil med bilder till EM. En typisk bra dag på jobbet då jag hojade framför kamera i fina #euromtb-stället från min samarbetspartner, tillika EM-sponsor Craft. Jag körde både på min egen fina scott och förstås en del på en grön Bianchi, en annan av huvudsponsorerna till EM, både på vitsippsstigar i anslutning till EM-arenan och bland fruktträden hos en annan av sponsorerna, Rudenstams. Det blev härliga bilder – och jag hade förstås min egen kamera i bakfickan, här är mina snapshots från en vitsippsmagisk dag på jobbet.

Förresten. Jag vet att min hoj är skitig på bilderna, sorry. Ibland händer det att även den som tjatar om att cykelvård hör till vett och etikett slarvar. Ibland.

euromtb_med_eskil-12 euromtb_med_eskil-11 euromtb_med_eskil-9 euromtb_med_eskil-8 euromtb_med_eskil-7 euromtb_med_eskil-6 euromtb_med_eskil-5 euromtb_med_eskil-4

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.