Elna Dahlstrand
Cykelblogg

XCR: stafetten, folkfesten & magin

Åh. Hur skriver jag så ni förstår hur magiskt det var idag? Jag vet inte riktigt hur men jag ska försöka på några korta rader. Arrangörsklubbarnas kids körde i världens sötaste klunga genom målrakan (kolla mitt instagramlflöde så får du se hur fint det var) och in under målportalen och sedan höll Destination Jönköping ett tal och så tog Roberto Vacchi vid och presenterade lagupställningen till XCR-loppet (XC Relay, stafett helt enkelt). Starten gick och det var verkligen helt obeskrivligt häftigt att se internationella stjärnor köra skiten ur våra hemmastigar. Det var liksom många gånger häftigare än jag kunnat föreställa mig, jag önskar att ni allihop varit där och fått se det hela och känna stämningen.

Solen sken. Allt har flutit på super. Folk är glada och upprymda och åkarna verkar verkligen gilla vår bana och jag är stoltare än stolt att få vara en liten del av något såhär stort. Dag ett check – i morgon kör vi igen. Vill du komma? Inträdet är gratis, vi har wifi i hela skogen och all information hittar du här.

euromtb_morgon-16 euromtb_morgon-15 euromtb_morgon-14euromtb_xcr-3 euromtb_xcr-2 euromtb_xcr euromtb_morgon-13
euromtb_morgon-11 euromtb_morgon-10 euromtb_morgon-9 euromtb_morgon-8 euromtb_morgon-7 euromtb_morgon-6 euromtb_morgon-5 euromtb_morgon-4 euromtb_morgon-3 euromtb_morgon-2 euromtb_morgoneuromtb_morgon-18 euromtb_morgon-17 euromtb_morgon-19 euromtb_morgon-20

1

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!