Elna Dahlstrand
Cykelblogg MTB Träning

Snygga träningskläder till grabbar

Fina träningskläder kan ju faktiskt vara en motivation att komma igång med träningen och jag letar lite efter något som kan motivera min fina sambo att känna lust att sätta sig på hojen igen. Jag vet att han börjar bli lite sugen efter ett långt uppehåll och massa EM-inspiration men han verkar behöva en liten kick in the ass för att komma igång.

Vad tror ni, om han skulle komma hem till en helt sprillans ny uppsättning kläder, tror ni han skulle bli lite mer sugen då? Jag har surfat runt på några plagg hos vännerna på Craft som jag tänker skulle passa honom (och ja, jag kan skriva det här för han hänger inte på bloggen, han tror att han får reda på allt ändå, hehe). För mig funkar nya träningskläder ofta som en morot, och jag är rätt säker på att fler känner igen sig.

Att matcha lagom är snyggt. Jimmys cykel är vit och svart med blåa och röda detaljer. Han har svart hjälm med röda detaljer och jag har för mig att det finns något rött på hans skor också. Jag tänker att han skulle bli himla fin i en röd eller en rödsvart Craft Glow Jersey ihop med ett par svarta Craft X-Over shorts (vet att han gillar shortstrenden skarpt!), strumpor med svart och rött och handskar med vit rand. Vad tycker ni, visst kan det funka, visst skulle nya träningskläder göra så att han blir sugen på att hänga med ut och cykla om mig på bakhjulet i en uppförsbacke? Håll tummen för jag har beställt!

0

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  9 maj, 2016 at 09:15

  Nya träningskläder motiverar vem som helst! hasse har dreglat lite efter det nya från Craft och har två par av de där shortsen är supernöjd.

  • Svara
   Elna
   11 maj, 2016 at 10:28

   Eller hur! Träningskläder är grymmepepp. De kom fram igår och suget verkar vara på g!

 • Svara
  Älskling, ska du med och cykla? - Elna Dahlstrand
  2 juni, 2016 at 09:02

  […] ni ihåg att jag pratade om att snygga träningskläder kan motivera även grabbar för att komma igång och att jag beställt hem en omgång från vännerna på Craft […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.