Vi brände väl av ett riktigt livsnjutarpass igår. Vi startade vid Vätternsnäs, Jossan, Fia & jag och gjorde ett varv runt vackra Landsjön med racerhojar och sedan uppför backarna till Botarp och vidare mot Huskvarna. Sista passet innan Jossan drar till Åre igen och det blev riktig härligt. Det var lite mulet men ändå ganska varmt och jag var så himla glad att min J äntligen ville hänga med och cykla. Han har inte hojat sedan i juli förra året, och jag har verkligen saknat honom på cykeln. Men – trots att han inte tränat på så länge drog han ifrån i både back- och skyltspurt, kanske lika bra det för hade jag spurtat ned honom kanske han hade tröttnat direkt.


0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.