Respekt och omtanke är viktigt för mig. Och att jag skaffar mig en egen bild av människor, oavsett vad andra människor säger, för deras sanning kanske inte är absolut och det finns alltid två sidor av ett mynt, flera perspektiv och mer än en känsla. Jag är ganska förskonad från nättroll och skitsnack men emellanåt poppar det upp och jag blir alltid lika förvånad. Skitsnack sårar och att inte visa respekt är ett enkelt sätt att göra någon väldigt ledsen.

Ta inte skit. Prata inte skit. Bry dig om och skapa dig en egen bild och lita på att du kan skapa den bästa bilden för dig, det andra säger kanske inte stämmer minsta lilla. Livet är för kort för att lägga energi på strunt.

Jag vet inte hur det är med dig, men när jag råkar ut för något orättvist blir jag oerhört ledsen. För sådan är jag, det är ju så väldigt mycket känslor hela tiden. Som tur är brukar det gå över fort och jag tror på karma. What goes around comes around.

Förresten. Jag tycker väldigt mycket om er som läser, åh – ni rockar min värld och ger mig pepp och inspiration, jag tror jag berättar det för sällan. Kram till er, varenda en av er!

0

10 Comments

  1. Elna 23 maj, 2016 at 17:01

   Jajebox, så är det 😀

   Reply
 1. Josefine 23 maj, 2016 at 14:47

  Kram kompis!

  Reply
  1. Elna 23 maj, 2016 at 17:01

   Megakram till dig med min fina vän!!! <3

   Reply
 2. Anna Jansson 23 maj, 2016 at 15:59

  Bra sagt! Jag är också en sån som tar åt mig för mycket, när vi istället bara borde låta det rinna av.

  Reply
  1. Elna 23 maj, 2016 at 17:01

   Det är nog vanligt, men sedan finns det ju förstås sådant som inte direkt rinner av också.

   Reply
 3. Helena Enqvist 23 maj, 2016 at 16:00

  Så sant Elna och vet du? Jag gillar dig, din blogg och all den inspiriation du sprider, all cykelglädje. Du är så himla bra. Stor kram!

  Reply
  1. Elna 23 maj, 2016 at 17:01

   Tillbakakram!!! <3

   Reply
 4. Sara Borg 24 maj, 2016 at 08:10

  Nä fy, buuuu för skitsnack och fram för härligt snicksnack. Många kramar

  Reply
  1. Elna 24 maj, 2016 at 09:07

   <3

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!