Det känns som att mitt immunförsvar har fastnat i vinkelvolten. Är såhär i efterhand ganska förbannad på mig själv som startade i Masters Challenge, för sedan dess har det inte riktigt funkat och jag vet inte om det är att något faktiskt är fel eller om jag har en lätt men segdragen infektion, om jag börjat få problem med pollen, om det är en bieffekt av en period med höga stressnivåer eller om det är så att formen tagit stryk så att jag är allmänt trött och flåsig för det. Det känns som att jag är fast i mellanläge – att kroppen inte riktigt orkar göra sig av med någon skit som fastnat. Frågan är om jag ska vila eller om jag ska ge just precis allt jag har i en av våra brantaste uppförsbackar för att se om det går att blåsa ur systemet. Vad tror ni? (Jag hade ju garanterat sagt vila till någon annan, men hu så tråkigt det är!)

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!