Det här med bloggar, det är en fantastiskt fin grej som jag gillar väldigt mycket. Både min egen och er som hänger här men också andras, för jag läser ganska många bloggar. Det ger mig inspiration och det ger mig drömmiga små stunder, ibland en micropaus på jobbet, ganska ofta ger det mig avkoppling istället för att kolla TV på kvällen (det är då jag även skriver de flesta av mina inlägg, även om många tidsinställs till dagen därpå). Här är några pärlor från mitt bloggsvep idag:

Sara som skriver Träningsglädje har gjort ett superfint inlägg om cykelkläder. Åh, jag önskar jag hade kommit på att man kunde hänga upp kläderna sådär fint, hon är ju ett geni som alltid lyckas göra allt sådär enkelt, smart och snyggt. Bra var det också – hon skriver om sånt där som är så himla självklart för oss som cyklat länge. Läs här.

Jessica visar planka med viktskiftning. Hon är så himla duktig, jag önskar mig att jag får tillfälle att träna ihop med henne någon gång. Kanske ett MTB-pass eller någon av hennes cykelpass på spinninghoj om vintern. Nu har hon gjort en serie filmer med dynamiska övningar, jag ser fram emot de som följer efter denna, så bra med tips. Läs och se film här.

Sandra berättar på sin vackra blogg om sina varannandagar och jag tycker att jag känner igen mig litegrann i det där – att köra slut på sig själv och ladda om och sedan köra slut igen. Det är förresten spännande, när som helst kommer det en bebis och hon har lyckats med konststycket att dela med sig av magbilder på ett sätt som gjort det spännade och fint att följa med, jag brukar inte alls tycka graviditeter är kul att läsa om, här är ett fint undantag. Läs här.

Hos Clara hittade jag rabarberrecept och blev så himla glad. Min egen rabarber, den jag fick i födelsedagspresent av vänner är inte så stor ännu men vi fick hem ett rejält knippe från svärisarna så den där inspirationen kom lägligt. Men så är det ju Clara också, en grymt duktig bloggentreprenör med fingertopskänsla, henne beundrar jag. Läs här.

Hasse berättar på sin blogg om en härlig helg. När jag ser de där bilderna så vill jag verkligen åka till Östersund och hänga med honom och hans sambo Helena på långtur i deras vackra miljöer, både i Östersund och i stugan till fjälls. Läs här.

 

 

0

2 Comments

 1. Hasse 31 maj, 2016 at 07:04

  Åh, tackar! 🙂

  Reply
  1. Elna 31 maj, 2016 at 22:34

   Vassego’ 🙂

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.