Igår efter jobbet tog jag med mig min Spark som stått på kontoret hela dagen och åkte upp till IKHP för att byta om från blus till jersey och möta upp Maria. Det var sommarkänsla, tokigt varmt och så himla vackert. Nu blommar midsommarblomster, ängaboll och liljekonvalj och stigarna var supertorra. Det blev ett varv på blåa, ett varv på röda och ett varv på svarta med mycket pratpauser och fotostopp. Min nästa banguide ska bli cykla på IKHP och jag passade på att ta lite bilder nu när det är så vackert.

När Maria (hon är för övrigt typ min idol – har en bebis hemma och klämmer in lite MTB mellan amningarna) rullat hemåt körde jag ytterligare ett varv på svarta och det känns pissigt i benen uppför och flåset är inte alls med mig men tekniken hörrni, jag kör bra nu och gör jag fel räddar stigmumsarmaskinens magiska slaglängd upp det hela åt mig!

ikhp_maj_med_maria-5 ikhp_maj_med_maria-4 ikhp_maj_med_maria-3 ikhp_maj_med_maria

 

0

2 Comments

 1. Helena Enqvist 1 juni, 2016 at 10:32

  Tror det var många som hade galet fint väder i går! Här var det 26 plusgrader och nästan helt vindstilla. Allt börjar slå ut och jag vill helst flytta ut i skogen. Dock kommer myggen som ett brev på posten…

  Reply
  1. Elna 1 juni, 2016 at 10:36

   Haha, jajemen, som en stor och jobbig bibba reklam fastän det står nej tack på brevlådan, kliiiiiiiiiiias!!!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.