Elna Dahlstrand
Jimmy retar gallfeber
Livet

Vardag – att reta gallfeber på den finaste man har

Jag har den stora förmånen att ha någon att dela livet med, och inte vilken någon som helst utan min fina J. Vi lärde känna varandra på en tävlingsledarutbildning med IKHP för fyra år sedan. En ganska tråkig utbildning då jag mest satt och ritade fåglar och träd i min moleskinbok och funderade på varför jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad det var för speciellt med klubbkompisen som satt bredvid mig. Efter den där utbildningen blev han snabbt en av de allra bästa vänner jag någonsin haft och en kväll ett bra tag senare när vi tränade ihop i Strutsabacken i Huskvarna förstod jag att jag var alldeles tokförälskad i honom och han i mig och sedan var det kört och vi fick vända fullkomligt uppochned på varandras liv i en ganska rörig fight för kärleken.

Tänk, det blev så himla bra och nu är hans och mitt liv tillsammans vardag och vi gör just det man gör till vardags; man retar gallfeber på den finaste människan i livet bara för att det är kul. Som i kväll när jag fixade bilder till bloggen och han plötsligt rusar fram och spexar till det med en trimmer i högsta hugg. Vardag, när den är som allra bäst.

1

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Josefine
  2 juni, 2016 at 00:35

  Så himla fint å underbart! Ni är fantastiska båda två

  • Svara
   Elna
   2 juni, 2016 at 23:22

   Fantastiska vänner har vi också! <3

 • Svara
  Rund är också en form!
  2 juni, 2016 at 10:35

  Så himla härlig läsning. Den kärleken, den kärleken…! 🙂 <3

  • Svara
   Elna
   2 juni, 2016 at 23:21

   <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!