Jag har den stora förmånen att ha någon att dela livet med, och inte vilken någon som helst utan min fina J. Vi lärde känna varandra på en tävlingsledarutbildning med IKHP för fyra år sedan. En ganska tråkig utbildning då jag mest satt och ritade fåglar och träd i min moleskinbok och funderade på varför jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad det var för speciellt med klubbkompisen som satt bredvid mig. Efter den där utbildningen blev han snabbt en av de allra bästa vänner jag någonsin haft och en kväll ett bra tag senare när vi tränade ihop i Strutsabacken i Huskvarna förstod jag att jag var alldeles tokförälskad i honom och han i mig och sedan var det kört och vi fick vända fullkomligt uppochned på varandras liv i en ganska rörig fight för kärleken.

Tänk, det blev så himla bra och nu är hans och mitt liv tillsammans vardag och vi gör just det man gör till vardags; man retar gallfeber på den finaste människan i livet bara för att det är kul. Som i kväll när jag fixade bilder till bloggen och han plötsligt rusar fram och spexar till det med en trimmer i högsta hugg. Vardag, när den är som allra bäst.

1

4 Comments

 1. Josefine 2 juni, 2016 at 00:35

  Så himla fint å underbart! Ni är fantastiska båda två

  Reply
  1. Elna 2 juni, 2016 at 23:22

   Fantastiska vänner har vi också! <3

   Reply
  1. Elna 2 juni, 2016 at 23:21

   <3

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.