Elna Dahlstrand
Grännaberget MTB
MTB

Två gånger Glow på Grännaberget

samarbete_med_craft

Vet ni, vi hade ju förstås bestämt igår att vi skulle cykla ihop, J och jag. Vi skulle till Vista – jag ville köra stenhårda intervaller för att börja hitta tillbaka till formen efter en månad utan struktur. Men, så blev han sen hem från jobbet och när han kom hem var han trött, mest från allergi och pollen och skit och vi styrde om planerna. Snabbt på bana förvandlades till en mysig pratrunda mot Grännahållet till – i varsin Glow jersey från vännerna på Craft. Och X-Over Shorts förstås, för shorts är det nya svarta!

grannaberget_med_jimmy-10
Jimmy tycker inte om att vara med på bild men igår fick jag knäppa några på honom. grannaberget_med_jimmy-9 grannaberget_med_jimmy-8 grannaberget_med_jimmy-7 grannaberget_med_jimmy Matcha på GrännabergetAlltså, jag har tänkt på en annan grej förresten. Det här samarbetet med Craft under våren – det har dragit igång ett stort klädintresse hos mig. Fortfarande inte så värst intresserad av vanliga kläder, men träningskläder, OMG – det är sjukt kul att matcha och fixa och fota och ordna med, därav en miljon inlägg om det. Vet att ni gillar också, eller hur?

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Simon Aunér
    3 juni, 2016 at 13:58

    Ja, kläder är kul!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.