Elna & Ellie

Jag är äldst av fem Dahlstrandsbarn och igår tog den yngsta av oss, min fina syster Ellieonore studenten. Jag var sexton när hon föddes och det känns så overkligt att min söta, lockiga, pyttelilla bebissyster redan har blivit vuxen och student. Hon har gått på Ljud och bildskolan i Jönköping och studenterna sprang ut vid Munksjömagasinen, en såndär härligt ruffig industrimiljö som påminde mig lite om Norrköping. Efter utspringet åkte vi hem till Gränna och fin mottagning ute i trädgården hos Ellies mamma. Student_ljudochbildskolan-3 Student_ljudochbildskolan-4 Student_ljudochbildskolan-5 Student_ljudochbildskolan-6 Student_ljudochbildskolan-8

Det var en fin dag igår. Det värmde storasysterhjärtat att se min starka och modiga lillasyster så glad och omgiven av familj och alla sina fina vänner. Samtidigt svindlar det – det har väl gått femton år sedan jag tog studenten i år, ibland tycker jag att tiden går alldeles för fort!

Student_ljudochbildskolan-16 Student_ljudochbildskolan-15 Student_ljudochbildskolan-14 Student_ljudochbildskolan-13 Student_ljudochbildskolan-12 Student_ljudochbildskolan-11 Student_ljudochbildskolan-10 Student_ljudochbildskolan-9

P.S. Undrar ni varför det här inlägget hamnar här? Jo, men jag har ju upptäckt att jag tycker det är roligt att smyga in lite annat än mitt cykliga liv här, och att ni faktiskt uppskattar det. Och så är jag ju lite, lite, krasslig i halsen och kan inte cykla så då passar det ju extra bra. Kram om er, fina, fina läsare!

0

1 Comment

  1. Josefine 11 juni, 2016 at 13:34

    Jag gillar! Som att få smygtitta in i vardagen på distans 😍

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.