Vilken onsdag det blev, det har hänt massor av roliga saker! Bland annat hade jag besöksrekord på bloggen, min högsta notering unika besökare på en enda dag sedan jag började blogga. Det är lycka det. Men det var inte det jag tänkte berätta om, jag tänkte berätta om att jag är med i en podd som är en del av Volvos (!) nya app TripTale och pratar om MTB, om min del av Småland och om Vistabanan. Klicka på play för att lyssna:

 

-Triptale finns att ladda ned på Itunes. Den är som en GPS-app full med korta poddar om saker och personer längs med vägen, typiskt kul att lyssna på när du är ute på vägarna och kör!

Jonatan, contentskaparen som gjorde podden med mig har skrivit ett bra inlägg om inspelningen och det tekniska bakom. Vi stoppade en mygga i mitt byxben och så fick jag ha inspelningsutrustningen i en ryggsäck när jag cyklade för att vi skulle få bra cykelljud. Det var kul och du hittar Jonatans inlägg om det här. Klicka dig gärna in på hans filmprojekt också!

-Smålands Turism som har sett till att det finns många bra poddar från Småland längs med vägarna skriver om Triptale och det kan du läsa här.

Spela in podd Gestra ovanför KaxholmenGestra och den magiska utsikt jag pratar om i slutet av podden kommer väl inte riktigt till sin rätt när den är fotad med mobilen. De flesta av er har ju sett den förr i både sommar och vinterskrud. Någon kväll snart ska jag dit med finkameran och fånga en solnedgång.

Jag tycker det är superroligt att få göra sådana här grejer. Men att prata är lite nervöst, text går ju att ändra om och arbeta med på ett helt annat vis, men just prat och podd och film är en hel del övning med och jag hoppas på mer sådant!

1

5 Comments

 1. Sara i Åre 23 juni, 2016 at 10:03

  kul app-idé!! men en fråga: är den tänkt för småland eller ska den växa i övriga sverige också? älskar smart win-win-marketing!! content is king!

  Reply
  1. Elna 23 juni, 2016 at 10:16

   Hela Sverige! Och om jag inte har helt fel så finns det redan poddar från andra delar av landet också. Dock tyckte jag att appen var lite klurig, kikade snabbt på den igår.

   Reply
  2. Lisa Sandström 23 juni, 2016 at 11:36

   Hej Sara,
   Jag jobbar på contentbyrån Typecast media i Göteborg och vi är en av Volvos huvudleverantörer för innehållet till Triptale-appen. Som det är nu så finns det poddar i framför allt Småland, Västergötland och Halland, men tanken är att det ska växa och till slut finnas poddar över hela Sverige. Hör gärna av dig om du har några fler frågor! /Lisa

   Reply
   1. Elna 23 juni, 2016 at 11:40

    Tack Lisa för att du tog dig tid att fylla på med info i kommentar, det uppskattar jag väldigt mycket!

    Reply
 2. Pingback: - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.