Nu är det sommar på Kvarnskogen. Såhär års är vårt hus sommartorpet för hela slanten – det passar så med sommar här. Den stora rosen på husknuten blommar, lavendeln slår ut, pionerna är stora och tunga, mina pelargoner lyser med sin röda färg i kvällssolen och katten Pixel följer mig som en skugga när jag är ute i trädgården. Förresten, vi har vilda smultron vid jordkällaren – det är lyxigt värre det. Jordkällaren är ett av semesterns renoveringsprojekt, vi tänkte rädda den – det var några år sedan den fick kärlek.sommartorpet sommartorpet-2 sommartorpet-3 sommartorpet-4 sommartorpet-5 sommartorpet-11 sommartorpet-8sommartorpet-10

0

1 Comment

  1. Ida 25 juni, 2016 at 07:42

    Alltså ert torp är ju en sommardröm verkligen. Man får må-bra-känslor bara av att se bilderna. 🙂

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.