1. Ränneslättsturen. På söndag. Det vore så himla kul att köra den. Funderar på det men tycker egentligen det är för dyrt.
 2. Actionkamera. Jag vill skämma bort mig med en, men vilken ska jag köpa? Har ni tips? Vill ha bra bild utan skak och vill att den ska vara enkel att använda och gärna vattentät.
 3. Lillasysterlängt. Hon har varit borta sedan i april förra året men nu kommer hon hem en sväng. Jag längtar ihjäl mig.
 4. SM. Det närmar sig. Ska jag köra? Ska jag inte köra? Tävlingssuget börjar liksom komma tillbaka igen.
 5. Varför man måste gå och lägga sig när det är såhär härligt ljusa sommarnätter? Jag vill vara uppe hela nätterna nu.

 

2

8 Comments

 1. Helena Enqvist 30 juni, 2016 at 09:25

  Vi har en GoPro, en äldre variant som fungerar jättebra. GoPro:n är vattentät, grym bildkvalietet och med vår följde två skydd, en för att minska bruset och en lite tunnare. Verisonerna som är nyare är bättre än vår och går att styra via telefonen. En bra sak! Att det blir lite skakigt är svårt att undvika i bland, framförallt när det cyklas i skogen. Med bröstbältet blir skakningarna mindre tycker jag, mindre än att ha på styre eller hjälm.

  Reply
  1. Elna 30 juni, 2016 at 09:54

   Skak hör väl egentligen skog till 🙂
   Jag har en AEE med fem år på nacken och jag blir inte riktigt nöjd med den, den är lurig att använda och det blir inte helt bra var jag än sätter den.

   Reply
 2. Mattias 30 juni, 2016 at 09:36

  Jag har precis införskaffat mig en GoPro 4 session. Ta en titt på den. Liten, vattentät, endast 1 knapp som styr allt. Kostar lite. Mycket kamera för lite pengar.

  Reply
  1. Elna 30 juni, 2016 at 09:53

   Kul, jag har faktiskt funderat på den just för att den verkar smidig och att den inte kostar så mycket. Frågan är ju bara om man tröttnar på den fort i takt med att man blir mer haj på film och vill lära sig mer? Ska nog iaf gå och klämma på den i en affär!

   Reply
   1. Mattias 30 juni, 2016 at 11:47

    Jag ska testa den och lovar att återkomma vad jag tycker om den. Blir säkert ett blogginlägg om ett tag. Men skall testa den ordentligt först, sedan väntar jag paket från Ebay med en massa gopro tillbehör 😀

    Reply
    1. Elna 30 juni, 2016 at 17:24

     Ohhhh, trevligt att vänta på sådant paket!

     Reply
 3. Katja Kircher 30 juni, 2016 at 13:19

  Vi har en GoPro Hero3 (och på jobbet en Hero4). Bilden är väldigt bra, och kameran är lätt att hantera. Den stora nackdelen som jag kan se med båda modellerna är att batteritiden är bedrövligt kort, och ännu kortare om man kopplar den till telefon eller den medföljande fjärrkontrollen (görs via bluetooth).

  Reply
 4. Mattias Westerlund 3 juli, 2016 at 23:49

  Har ganska nyligen skaffat mig en Gopro Hero+ lcd. Är väldigt nöjd med den så långt. Har testat den några gånger än bara. Den sitter fast i ett vattentätt hölje och har en display på baksidan vilket jag gillar för då är jag inte beroende enbart av telefonen för att se vart jag filmar och jag kan även kolla filmsekvenserna direkt på displayen. Har någon liten snutt på Instagram, kolla gärna dem. Sök på @mwesterlund78 och kika.

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!