Jag ändrade planerna igår, istället för att dra iväg mot Bauerleden och köra intervallerna nere vid Vättern som jag tänkt körde jag mig riktigt trött på mina Stravasegment hemomkring. Det där med att köra sig riktigt trött på kort tid – det är faktiskt härligt. Och enkelt. Du behöver en backe eller ett kort varv och innan du värmer upp bestämmer du hur många backar eller varv du ska köra. Superviktigt, i alla fall för mig, att ha bestämt det innan eftersom hjärnan någonstans när det är som jobbigast alltid får för sig att tänka att den ska korta av och köra färre än tänkt. Men har man bestämt sig så har man bestämt sig.

Igår blev det en hemomkringblandning för mig som tog ungefär 40 minuter. Två varv på mitt segment förbi Äggaboden där vi köper våra lokalproducerade ägg, ett varv i backen följt av teknisk utförslöpa och så en hemmabacke. Fullt blås, sådär så en inte bryr sig om att snoret fastnar på kinderna när man försöker fräsa bort det. Det blev inga QOM på den nygrusade vägen men det blev riktigt göttigt trötta ben på en nöjd cyklist som sedan kunde ägna hela kvällen åt att fika. Win!

Innan passet spelade jag in en kort filmsnutt åt min samarbetspartner GripGrab och tog några bilder på stigen ned till ån. De ville ha lugn miljö i bakgrunden, jag tror det blev ganska stökigt så jag kanske tar om dem ikväll, vi får se. De har väntat en halv evighet på att jag ska skicka in min profil till dem, jag är långsam som fasen ibland, så stök kanske får duga.

GribGrab_Local_Hero-3 GribGrab_Local_Hero-2

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!