Elna Dahlstrand
Cykelblogg MTB

PEPP: ML12H i Linköping

Hej vänner! Vet ni vad? En kul grej! En grej jag är superpepp på: IKHP kickass brudzen Fia, Jenny & jag har teamat ihop oss till ett lag och vi ska köra ML12H i Linköping 20 augusti och jag har hela magen full med peppiga fjärilar inför det.

Mera Leras tävling ML12H har jag kört tidigare. Loppet går på Vidingsjöbanan i Linköping och man kör så många varv man hinner på 12 timmar, solo eller i lag om tre eller sex personer. Det har varit kul men det har gått åt helskotta för mig tidigare. En gång hade jag hur mycket problem som helst med mina bromsar som krånglade och körde väl mest ett par varv sedan fick grabbarna i laget köra resten. En annan gång hade jag urinvägsinfektion, skulle köra solo och borde förstås inte startat. Men det löste sig när jag ramlade och kraschade kolfiberramen mot en sten. Fail. Och jag gissar att ni hajar revanschsuget!!!

Just nu finns det bara ett problem med det här äventyret och det är att jag ska peta in vår anmälan och inte kommer på något bra lagnamn. Det ska ju vara något coolt och gärna något med IKHP. Ni vet ett sånt där bra lagnamn som liksom andas “här kommer vi och vi är jävligt kul och tänker köra skiten ur er andra för skojs skull”.

ML12HFantastiska vänner att få rejsa med, ser verkligen fram emot tolv timmars cykelhäng i den här konstallationen. Bilden är från Isaberg, i april, då var vi där och körde en träningstävling som var rackarns skoj!

0

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Katja
  1 juli, 2016 at 15:00

  Den blågula faran! ;D Ha så skoj!

 • Svara
  Clara Edvinsson
  1 juli, 2016 at 16:40

  Wow vad kul!

 • Svara
  Malin
  1 juli, 2016 at 19:19

  Låter superkul! Skulle gärna komma och kolla, men vi har lyckats boka in dop den dagen.

 • Svara
  Erik
  1 juli, 2016 at 21:07

  “Itinera Vehentem”

 • Svara
  Ida
  3 juli, 2016 at 14:35

  Vi har tittat något år men i år är vi i Kalmar på Ironman-helg. Annars hade jag kommit och hejat.

Kommentera gärna, då blir jag glad!