Elna Dahlstrand
Kattskatterna
Kvarnskogen Livet

Att komma hem till det bästa i hela världen

Alltså, jag var lite depp och bitter i förmiddags. Men så kom jag hem efter jobbet till en blommande ros, världens finaste sambo och två gosnödiga katter och allt känns så himla fint igen. Hur var det nu, balans, sinnesro, stabilitet – the hunt goes on och jag är ju faktiskt otroligt lottad trots att det går lite upp och ned. Tack livet.

Tre arbetsdagar till semester!

0

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  4 juli, 2016 at 20:07

  Djur är det bästa som finns för mental hälsa. Sötisar! 🙂

  • Svara
   Elna
   4 juli, 2016 at 22:31

   <3

 • Svara
  Kia Ljungstam
  4 juli, 2016 at 23:24

  Härligt att du fick en fin avslutning på dagen. Har nyligen börjat läsa din blogg och följa dig på IG. Inspirerande & lärorikt för mig som nybörjare i cykelvärlden. Sinnesro & återhämtning är ju så avgörande för att vi ska kunna fylla på med ny energi & ladda om. Ha det fint! / Kia

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.