Alltså, jag var lite depp och bitter i förmiddags. Men så kom jag hem efter jobbet till en blommande ros, världens finaste sambo och två gosnödiga katter och allt känns så himla fint igen. Hur var det nu, balans, sinnesro, stabilitet – the hunt goes on och jag är ju faktiskt otroligt lottad trots att det går lite upp och ned. Tack livet.

Tre arbetsdagar till semester!

0

3 Comments

  1. Elna 4 juli, 2016 at 22:31

   <3

   Reply
 1. Kia Ljungstam 4 juli, 2016 at 23:24

  Härligt att du fick en fin avslutning på dagen. Har nyligen börjat läsa din blogg och följa dig på IG. Inspirerande & lärorikt för mig som nybörjare i cykelvärlden. Sinnesro & återhämtning är ju så avgörande för att vi ska kunna fylla på med ny energi & ladda om. Ha det fint! / Kia

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.