Cykelblogg

När Ironman 70.3 passerade byn

Ironman 70.3 Jönköping

Idag är det Ironman 70.3 i Jönköping och de tävlande fick förstås cykla en av de vackraste rundor vi har att bjuda på. Vägarna är avstängda så de får köra bilfritt, himla fint tycker jag. Vi tog oss ned till Bunnvägen ett par kilometer hemifrån för att kika, jag åkte på födelsedagscykeln och J på sin Huskvarna Novolette. Högprofilshjul och triathletdräkter svischade förbi nere vid vägen. Kompressionskläder och tempostyren. Drickaflaskor på sadelstolpen och mc-domare som håller koll så att de inte kör för nära varandra. Starka kvinnor och män som kör så många mil, så fort, utan att ligga på varandras rulle och vila.

Jag tog ett gäng bilder. Har några till som jag kanske lägger upp senare. Har du fastnat på en bild får du förstås gärna låna den, bara du länkar.

Ironman_jonkoping-26 Ironman_jonkoping-25 Ironman_jonkoping-24 Ironman_jonkoping-23 Ironman_jonkoping-22 Ironman_jonkoping-21 Ironman_jonkoping-20 Ironman_jonkoping-19 Ironman_jonkoping-18 Ironman_jonkoping-17 Ironman_jonkoping-16 Ironman_jonkoping-15 Ironman_jonkoping-14 Ironman_jonkoping-13 Ironman_jonkoping-12 Ironman_jonkoping-11 Ironman_jonkoping-10 Ironman_jonkoping-9 Ironman_jonkoping-8 Ironman_jonkoping-7 Ironman_jonkoping-6 Ironman_jonkoping-5 Ironman_jonkoping-3 Ironman_jonkoping-2 Ironman_jonkoping

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ida
  11 juli, 2016 at 06:25

  Ja ni bjöd verkligen på en helt fantastisk runda. Det var helt fantastiskt att cykla igår 🙂

 • Reply
  Sofia
  18 juli, 2016 at 23:02

  Härliga bilder!

 • Reply
  - Elna Dahlstrand
  31 december, 2016 at 16:20

  […] inte blivit kompis med och rosorna blommade hemma. J körde moped och så var vi och kollade på Ironman-cyklister som drog förbi byn på väg tillbaka mot Jönköping där det hölls IronMan 70.3. Jag skrev om […]

 • Kommentera