Livet

En kväll på Ölands nordvästra sida

Kväll på Ölands nordvästra sida

Jag tycker om alvarmarkerna på Ölands nordvästra sida. Alvaret där är inte lika stort som det stora alvaret på södra delen av ön, och fastän det är kargt är det omväxlande i sin natur och så ligger det längs med kusten. Vi brukar ta cyklarna från stugan ned till sjön några kvällar varje gång vi är där och se solen dala. Gillar man att bada från klippstrand är det perfekt, bara att välja en avsats och hoppa i. Solnedgångarna brukar spraka – det är magiskt att sitta på solvarma hällar och se himlen och solen färgas röda över sundet innan man cyklar hem genom tunna dimslöjor på vägarna över alvaret.

solnedgang_nordvastra_oland-4 solnedgang_nordvastra_oland-3 solnedgang_nordvastra_oland-2 nordvastra_alvaretSolnedgång på Ölands nordvästra Alvar

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  26 juli, 2016 at 17:06

  Det ser underbart ut! Särskilt solnedgångsbilden!

 • Reply
  Rund är också en form!
  26 juli, 2016 at 18:07

  Ser fullkomligt ljuvligt ut! 🙂

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!