Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Sommarens alla promenader

Jag älskar promenader. I flip-flops till brevlådan, i Lundhags-kängor genom skog eller i lätta löparskor på vägarna runt byarna i Ölmstad. Jag hittade ett gäng bilder från en morgonpromenad i juni som jag inte visat. Då gick jag min långa runda från Alboga och uppåt byarna på höjderna innan man kommer ned vid ån i byn Båget igen, en favoritlångpromenad på åtta kilometer. Sedan får jag väl erkänna att just morgonprommisar inte är ett vanligt förekommande beteende hos mig, jag har hopplöst svårt att ta mig för något annat än kaffedrickande fram till klockan tio. 

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Tobias
  5 augusti, 2016 at 10:34

  Otroligt vackert. Fina bilder!

 • Svara
  Anna Jansson
  5 augusti, 2016 at 11:00

  Promenad är ju det bästa, långt och långsamt. Gärna med en bra podd i öronen.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.