September. Nu har vi bott den första sommaren i vårt hus och det är dags för den andra hösten. Mina höstastrar börjar slå ut i pallkragarna och mina luktärter blommar för fullt och jag ser fram emot en hus- & träningshöst. En kravlös, härlig, prestigelös och kul träningshöst. Och en hushöst med fortsatta småprojekt hemomkring. Vi måste göra klart garaget och jag vill hinna måla lite snickarglädje i höstsol. Jag ser fram emot långa och härliga cykelpass bland färgglada löv. Promenader med svampkorgen. Lättare löpning och en nystart med backintervaller i Strutsabacken. Träning i klar och hög höstluft medans solen går ned och sedan stretch och käk framför kakelugnen. Septemberpepp!

P.S. Bilden har några år på nacken, den tog J en septemberdag vid Glottern utanför Norrköping. Fint. 

0

3 Comments

  1. sara 1 september, 2016 at 20:33

    det låter så mysigt!!

    Reply
  2. Elna 2 september, 2016 at 09:21

    Ja, mysighet ska få genomsyra september! 😀

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.