Det plingade till i min mobil på väg hem. Henrik som jobbar på Jönköping Energi (och som förstås även cyklar, de flesta av mina kontakter i Jönköping är sånt där braigt cykelfolk) messade över den här länken och det var riktigt goda nyheter.

I somras skrev jag ju om hur mycket det skulle betyda för oss att få bredbandsfiber till Kvarnskogen och efter förlängd försäljningsperiod är det äntligen, äntligen klart – det blir fiber till torpet. Vi ska surfa snabbt och jag kan jobba hemifrån med stora filer utan problem. Levande och uppkopplad landsbygd ftw och tokigt glad bloggare må ni tro.

3

2 Comments

  1. Hanna 29 september, 2016 at 19:26

    Woohoo! Levande landsbygd är viktigt för ett levande Sverige! Bra kämpat 🙂

    Reply
  2. Sara Borg 1 oktober, 2016 at 18:17

    Gött! Jag vill också ha fiber men dessvärre var det inget som de förra ägarna till vårt hus nappade på då möjligheten kom. Grannarna har men vi surfar via ADSL…

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.