Cykelblogg Livet

Tre veckors återhämtning 

Tänk, jag vet faktiskt inte hur jag ska skriva. Jag skriver massor, sjukt mycket, att skriva är ett av mina mest effektiva sätt att bearbeta – men jag har svårt att dra gränsen. Vad är privat och vad är personligt? Vad berättar man och vad berättar man inte? Jag bollar lite med J och inser att jag inte riktigt vet hur jag sätter rätt ord på allt – just nu har jag passerat faser av chock, sorg, uppgivenhet, ledsnaste ledsenhet och landat i en riktigt arg fas och vill helst mest skriva haranger av svordomar. Och det gör jag också – men jag spar er dem.

Hur som helst. Jag ska vara sjukskriven i tre veckor. Krisreaktion och sorgebearbetning. Eftersom det tog mig två timmar att cykla två mil i dag inser jag att det är en rätt bra jäkla grej att jag inte ska jobba nu men ändå, jag är skitsur.

Jag har i alla fall galet bra planer för vintern. Ska berätta mer om det snart. Det blir göttigheter som trettio mil runt sjö i december och massa kul på CX, och under tre veckor där hjärnan ska krisa klart har jag massor med tid att hitta tillbaka till träningsrutiner och kanalisera känslor medelst mjölksyra i uppförsbacke.

 

2

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sandra
  11 oktober, 2016 at 10:46

  Kram till dig!

  • Reply
   Elna
   13 oktober, 2016 at 10:40

   Tillbakakram! 😀

 • Reply
  Cykelkatten
  11 oktober, 2016 at 15:44

  🙁 Hm, vi är lite i samma dumma utmattningsbåt just nu. Kämpa Elna! En dag ljusnar det. Bra att du sjukskrivit dig. Kan behövas i såna lägen. Kram!

  • Reply
   Elna
   13 oktober, 2016 at 10:40

   Åhhhh, ta hand om dig bästa du! KRAM!!!

 • Reply
  Veronika
  11 oktober, 2016 at 20:14

  Ta hand om dig <3 hoppas vi ses på yogan nästa vecka med! Blev så mkt mindre nervös när du var med. Kram V

  • Reply
   Elna
   12 oktober, 2016 at 11:41

   Blev så glad att se dig där, är bokad nästa vecka också! Kram!!!

  Kommentera gärna, då blir jag glad!