Jag har skrivit under för en vit jul och häromdagen landade ett fint pärlkit i brevlådan som tack.

Att ta ställning har varit en självklarhet för mig, varje år, sedan initiativet startades för jag tycker att det är ett av de finaste och viktigaste initiativen i juletid. Jag dricker ju ingen alkohol någon gång under året, eftersom alkohol löper som en röd och trasslig och ledsam tråd genom hela mitt liv har jag valt bort att dricka själv – men julen är den enda tiden på året jag faktiskt uppmanar andra att strunta i att dricka.

Julhelgen är barnens tid och barnens tid går inte ihop med alkohol.

vitjul-4

3

1 Comment

  1. Clara Edvinsson 20 december, 2016 at 11:47

    Så fint! Håller med dig helt och hållet, skrev också på listan från din retweet.

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.