Jag hoppas att du får en riktigt, riktigt fin julafton och härliga lediga dagar. Ta hand om dig själv, ta hand om dina nära och prioritera några timmar i sadeln (alternativt något annat som du verkligen tycker om) för det är du värd.

Julkramar!!! 
vintercykla god jul

P.S. Ni hajar ju att bilderna inte är från idag, det är ytterst dåligt med snö och jag har varit ute och sprungit fem kilometer i lervälling, men det kändes inte som julstämning direkt så jag plockade fram ett par bilder på hur cykel på julafton borde se ut.

4

2 Comments

  1. Märta 25 december, 2016 at 22:57

    God jul! Längtar också efter frostiga vita vinterdagar.

    Reply
  2. Mari 26 december, 2016 at 11:28

    GOD JUL och kul att hitta hem till dig 🙂 Härlig inspiration.

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.