Elna Dahlstrand
Livet

Måndag, @jkpg instagram takeover & inspopeppen

Måndag igen. Och första dagen på en vecka som jag tror kommer bli helt outstanding även om den började med ett motorstopp på E4. När veckan är slut räknar jag med att vara helt dränerad på energi men också full av ny inspiration, för inspiration är liksom det hela den här veckan går ut på, tror att motorstoppet var lite för att jämna ut det hela och skapa balans på något vis, det får ju inte bli för mycket av det goda.

På onsdag kväll sätter jag mig på Snälltåget i Nässjö för att försöka sova mig igenom natten och vakna i Åre på torsdag morgon. I Åre är det Winter Workation med Influencers of Sweden – inspiration, jobb och vardagsäventyr för hela slanten.

Träningsmässigt blir även den här veckan lite lugnare, helt enligt plan. Kommer nog att köra ett lite hårdare pass på onsdag morgon för att fixa att hålla mig still på tåget till Åre, och sedan räknar jag med att det blir en hel del lågintensiv men kul träning under Workation-dagarna. Yoga, snösko-utflykt, lite utförsåkning och så något jobbigare pass på längdskidor.

Jag gör förresten en hoppat in och kör en instagram takeover på Destination Jönköpings konto @JKPG den här veckan. Jag har haft kontot tidigare, en härlig sommarvecka för ett par år sedan, det blir typiskt kul att få visa upp min bild av Jönköping & Huskvarna med omnejd en vintrig vecka – det blir ju förstås en del arkivbilder eftersom jag är på resande fot från onsdag kväll.

 

 

2

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  9 januari, 2017 at 15:15

  Det kommer att bli hur grymt som helst till helgen! Jag ska bara få mina tre återstående arbetsdagar att gå.

  • Svara
   Elna
   9 januari, 2017 at 16:28

   LÄNGT! 😀

 • Svara
  Trail & Inspiration
  9 januari, 2017 at 16:22

  Åh, vad jag önskar att jag hade varit med i Åre!!!
  Ha så kul! 😀

  • Svara
   Elna
   9 januari, 2017 at 16:28

   Så synd att du inte kunde, hoppas på fler tillfällen!!!

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  9 januari, 2017 at 18:21

  Blir så grymt kul! 😀

Kommentera gärna, då blir jag glad!