Äntligen fredag. Äntligen, äntligen, äntligen. Arbetsveckans fyra dagar som anställd har segat sig fram och jag känner mig väldigt trött. Det blev just en sådan vecka som jag skrev om i tisdags, en vecka där kvällarna inte varit fyllda av massa träning, utan mest av ingenting. Jag har sovit, jag har ätit typ tusen clementiner och vi har kollat klart på tredje säsongen av Skam.

Trots en lugn vecka är jag exakt just hur trött som helst och funderar helt ärligt på att låta bli att göra något vettigt över huvud taget i en hel dag. Jag behöver i och för sig jobba idag med. Ett par artiklar till uppdragsgivare ligger i pipen och så har jag lite samarbeten att rodda. Och massor av utkast att jobba med.

Äsch, ni hör ju vad som behövs. Jag ska inte jobba. Inte träna. Istället ska jag snöra på mig kängorna och dra till skogs ett par timmar. Det känns som att det är just precis det jag behöver, några timmars skogsterapi mot trött fredagsblues.

5

9 Comments

 1. Hasse 20 januari, 2017 at 12:25

  Rätt prioriterat! Stubbe, fika, andas.

  Reply
  1. Elna 20 januari, 2017 at 22:16

   Gjorde det (efter att ha lugnat ned mig pga det där med kalhygge) och det var gott för själen! 🙂

   Reply
 2. sara 20 januari, 2017 at 13:16

  skogsterapi ftw!

  Reply
  1. Elna 20 januari, 2017 at 22:16

   Bästa terapin ever!

   Reply
 3. Josefine 20 januari, 2017 at 13:47

  Jag vill teleportera mig ner och häng med dig ut tills skogs! Lite prat, skogens tystnad och så en kaffekopp. Det hade varit något.

  Reply
  1. Elna 20 januari, 2017 at 22:17

   Alltså, tänk om vi kunde teleporterat oss emellan, shit så fint det hade varit. Varannan fika hos dig, varannan hos mig!

   Reply
 4. Simon Aunér 20 januari, 2017 at 15:34

  Låter riktigt gött! Bra prioriterat. Önskade att jag kunde vandra ut i skogen sådär också.

  Reply
  1. Elna 20 januari, 2017 at 22:17

   Ja, det är ju verkligen en av de finaste grejerna med att leva lantliv! 🙂

   Reply
 5. Märta 27 januari, 2017 at 09:02

  Några timmars skogsterapi löser allt 🙂

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.