Äntligen fredag och idag kändes det verkligen som en fri-yay när jag satte mig bakom ratten på vår fina Volvo i morse för att roadtrippa till Borås. Där träffade jag Sandra på Craft (och förstås ett helt gäng andra Craftkompisar) och vi stämde av mitt jobb under vintern och spånade lite på vad vi kan hitta på framöver.

Sandra visade härliga vårfärger och några superhemlisar som kommer framöver, vi pratade cykling och mästartröjor och Tre Berg och lunchträning och Vätternrundan och allt möjligt – så himla fint att få sitta ned och bubbla med folk som liksom tokgillar det man själv brinner för. Och så pratade vi förstås om det här med storlekar – för om allt går vägen nu så behöver jag ju snart en storlek större träningskläder.
Craft-Showroom-SS17-4 Craft-Showroom Craft-Showroom-SS17-2 Sandra på Craft

Efter en förmiddag på Craft rattade jag Volvon mot Jönköping och stannade till och pratade ännu mer cykel med vännerna på Sportson. Vet ni, min cykel borde faktiskt vara här snart – och jag fick med låna mig två uppsättningar Vittoria-däck hem som jag ska provköra, pepp på det!

Sedan körde jag hemåt och stannade på Rudenstams och köpte hem ett par äppelsemlor, en till mig och en till J som är tokdäckad i någon form av döds-mancold. Håll tummen för att det inte smittar!

 

3

10 Comments

 1. Mari 3 februari, 2017 at 20:33

  Åh, älskade Craft. Massa härliga färger 🙂

  Reply
  1. Elna 4 februari, 2017 at 10:47

   Kan bara hålla med 😀

   Reply
 2. Helena Enqvist 3 februari, 2017 at 20:54

  så.fina.färger! Jag vill cykla i kortärmat direkt!

  Reply
  1. Elna 4 februari, 2017 at 10:47

   Fick samma känsla, vill ha vår och varma vindar mot kortärmade tröjor och bara ben. Längt!!!

   Reply
 3. JB 3 februari, 2017 at 21:21

  Dödsmancolder är inget att leka med. 😂

  Reply
  1. Elna 4 februari, 2017 at 10:46

   Verkligen inte, vi får se om han lever igenom den 😉

   Reply
 4. sara 3 februari, 2017 at 22:18

  det är så härligt med nya kollektioner!!

  Reply
  1. Elna 4 februari, 2017 at 10:48

   Verkligen, man blir liksom glad och träningspinspirerad av nya mönster, lösningar och färger!

   Reply
 5. Magnus 4 februari, 2017 at 19:34

  Vad är äpplesemlor? 😉

  Reply
  1. Elna 4 februari, 2017 at 20:36

   Rudenstams gårdsbutik och kafé i Jönköpings Toscana har gjort en egen twist på semlor, eftersom de odlar äpplen har de gjort en egen mandelmassa med syrligt äpple i och så pudrar de grädden med kanel. Riktigt gott, inte sådär himla sötsliskigt som många semlor är!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!