Elna Dahlstrand
MTB
Cykelblogg

Äntligen MTB

Äntligen, äntligen, äntligen – igår kom jag ut på mtb:n en sväng. Jag mådde inte så värst illa och jag var ute och mysrullade i nästan två timmar. Inte så värst mycket träning – mer som en riktigt go’ långpromenad fast på hojen. Jag stack ned till Röttle och rullade stökig stig längs med Vättern och körde en repa ned mot Röttle hamn bara för att det är så fint där. Klättrade låååångsamt med trötta ben uppför Röttleserpan på väg hem men passade ändå på att skarva in en extra stigsnutt innan jag cyklade hemåt. Sedan var jag tvungen att gå och lägga mig – var lika trött som efter ett långlopp, men ändå liksom nöjd på ett himla bra vis. Frisk luft och lite flås gör gott, som jag saknar att träna – hoppas så det vänder nu!

3

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Trail och Inspiration
  12 februari, 2017 at 13:04

  Håller tummarna för dig.
  Själv sitter jag här och undrar om jag verkligen orkar ta mig ut… Har varit så trött och oinspirerad sista tiden. 😮

 • Svara
  Mari
  12 februari, 2017 at 14:55

  Hoppas det vänder så du snart får njuta fullt ut. kramar <3

 • Svara
  JB
  12 februari, 2017 at 18:17

  Härligt! Och fina shorts!

 • Svara
  Anna Jansson
  12 februari, 2017 at 22:04

  Tjoho vad roligt. Det var nästan så att min numera otränade kropp blev lite sugen.

 • Svara
  Sara Borg
  13 februari, 2017 at 08:25

  Härligt! Sedan är det förträffligt snyggt det där stället (jacka + shorts) från craft. Kommer det ut till hösten, eller hur var det?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.