Vet ni, jag tycker så mycket om den här dagen. Det var nämligen en alla hjärtans dag som vi verkligen bestämde oss för att vi skulle vara tillsammans. Det var en av de mest turbulenta tiderna i mitt liv, allt var upp och ned och ställt på sin spets och vi fick kämpa så himla mycket för kärleken och jag minns så väl att vi drömde om att skapa vardag tillsammans.

Igår när jag kom hem från träning stod han i köket i vårt alldeles egna hus iklädd arbetskläder och peltorkåpor och lagade korv stroganoff. Mina katter kom och strök sig mot mina ben när jag klev in genom dörren och han vände sig om där vid spisen, tittade på mig och log. Huset är stökigt av renoveringsprojekt, köket var stökigt av matlagning, jag var gravidtrött och illamående och trött efter jobb och träning men mest av allt kände jag mig så himla tacksam. Vi fixade det – vi skapade vardag.

Vi har inget storslaget planerat för att fira att det är vår dag. Jag gissar att vi kommer att plocka i ordning i köket, fixa något att äta, kramas och prata igenom hur vi haft det under dagen, göra en eld i kakelugnen och krypa ihop med katt och filt i soffan. Alla hjärtans vardag helt enkelt.

P.S. Engagera dig idéellt och gå en tråkig tävlingsledarutbildning med en cykelklubb om du får chansen. Det kan vara där du träffar på ditt livs stora kärlek!

 

5

5 Comments

 1. Helena Enqvist 14 februari, 2017 at 18:48

  man vet liksom aldrig vad det här cyklingen kan ställa till det med <3

  Reply
  1. Elna 14 februari, 2017 at 18:58

   Nej, en kurs här, ett varv runt Vättern där – cykellivet alltså ❤❤❤

   Reply
 2. Leo Pruth 14 februari, 2017 at 19:52

  Jag har min cykel som dejt, bättre blir det inte!

  Reply
  1. Elna 15 februari, 2017 at 08:09

   Bästa dejten ju!!! 😀

   Reply
 3. JB 14 februari, 2017 at 21:16

  Visserligen har vår klubb efterlyst medlemmar som vill bli ledare men jag har ju en livskamrat sedan jag var 19 år och har inget behov av att träffa en ny. 😄

  Din alla hjärtans vardag låter helt underbar. Bättre blir det inte.

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!