Jag älskar vinter men nu har jag tröttnat, vilken skitvinter vi haft. Jag ser gärna att februari är täckt av snö och att vårvintersolen gnistrar från blå himmel och att minusgraderna är på plats – så ska det vara om vintern, men den här vintern – den får underkänt. Efter Ölandshelgen med all vårkänsla solen och vindarnas ö bjöd på lessnade jag alldeles och längtar efter vår och försommar. Ge mig vitsippor, ljumma vindar och torra stigar nu!

Bilderna är från min guide till Vistabanan. I vår ska jag göra fler guider, vi har så många härliga banor i krokarna!

4

3 Comments

 1. JB 28 februari, 2017 at 10:13

  Suck, ja visst längtar man efter våren.

  Reply
  1. Elna 1 mars, 2017 at 17:08

   Jaaaaa!!!

   Reply
 2. Trailinspiration 28 februari, 2017 at 21:08

  Jaaa, vår please! Det här vädret är så sjuuukt tråkigt. 😮

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.