Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Min cykliga bucket list [önskeinlägg från läsare]

Ni fick sätta rubrikerna, nu ska jag skriva inläggen. Superkul tycker jag och här kommer en cyklig bucket list, det vill säga en lista på cykliga saker jag vill göra innan jag dör. Eller helst inom fem år och när jag gjort allt vill jag göra en ny bucket list och göra ännu mer.

 • Cykla MTB i alperna
 • Köra etapplopp på MTB
 • Vinna SM-guld i XCO
 • Lära cykelfröet köra stig
 • Åka på cykelutflykt till Visingsö med vår lilla familj
 • Hänga i bikeparks med cykelfröet
 • Ställa upp i masters-VM
 • Checka av de här platserna
 • Cykla i svenska fjällen
 • Arrangera cykelevent med massa kul stigkörning, teknikcoachning och inspiration
 • Bygga en pumptrack i trädgården
 • Köra downhill i Åre
 • Studera uthållighetsidrott och lära mig hur man lär andra mer om cykling
 • Skaffa husbil och bila runt i Sverige en hel sommar och bara cykla på coola ställen
 • Köra långlopp i Norge
 • Göra en uppdaterad lista av bucket list hemomkring
 • Cykla på västkusten. MTB på solvarma klippor och glassfika vid glittrigt vatten
 • Köra mer MTB-OL
 • Åka till någonstans lagom varmt och hyra ett hus och cykla med vänner. Spanien kanske. Eller Frankrike. Tänk kilometerlånga klättringar och kall cola under parasoll.

Tack Lisa för rubriken. Jag vill göra så himla många cykliga saker så jag kommer säkert komma på fler framöver och är förstås nyfiken, har du en cykel-bucket-list?

6

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  6 april, 2017 at 20:33

  Jag kan visa dig en del av de svenska fjällen 😉 Härliga mål Elna, som att vinna sm-guld! Baam liksom. Jag är också sugen på lära mig mer om uthållighetsidrott, följer ju LIna blomqvist och hennes väg till sin utbildning, tänk om man kunde själv! Jaghar en cykelbucketlist..i utkastmappen..kanske ska publicera den..tack för inspon!

  • Svara
   Elna
   6 april, 2017 at 21:01

   Haha, jamen det som egentligen står under den punkten är ju “Cykla med Helena och Hasses på deras hemmafjällstigar” 😉
   Det är precis den utbildningen Lina går som jag drömmer om just nu, den verkar riktigt bra.
   Skulle vara superkul att läsa din bucket list! 😀

 • Svara
  Helena Enqvist
  11 april, 2017 at 08:43

  Vi säger som så att du bara hör av dig när du tänker pricka av den punken så står vi redo 😉 Cykelbucketlist kommer under dagen.

  • Svara
   Elna
   11 april, 2017 at 11:16

   Tänker att vi kanske kan passa på i samband med MTB-SM i era krokar om ett år eller två! 😀

 • Svara
  En bucketlist av cykelutmaningar - Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  11 april, 2017 at 11:30

  […] Elna skrev för ett tag sedan om sin cykliga bucketlist. Ett inlägg som gav massor av inspiration. Hennes bucketlist full av kaxiga men fullt genomförbara mål för henne. (Tvivlar inte en sekund att hon kan ta SM-guld). Jag tänkte på att jag också har en bucketlist full av cykling. Påbörjad i utkastmappen. Så kikade jag på min gamla bucketlist från 2015, för att se om några punkter får följa med i 2017:års lista. Förvånat insåg jag att den bucketlist:en bara handlade om cykling då.  Det festliga i det inlägget att jag redan då pratar lite kring vardagsäventyren. […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.