Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Öländska dagar

Vi är på Öland. Hänger på Js morfars udde, bor i svärisarnas lillstuga och äter kroppkakor till middag. Solen skiner, jag har gått barfota på solvarma stenar och svalkat trötta preggoben i iskallt östersjövatten.

Efter galet intensiva veckor med omställningar och mycket fara-och-flänga-och-fira-och-ha-kul är jag toktrött. Och lycklig. Jag tror det händer bra grejer med framtiden om jag är modig och styr den rätt och jag blir så lycklig varje gång det sparkar i magen.

Jag har liksom tagit lite semesterdagar. Gör så lite som möjligt hela vägen fram till måndag, jag är så tokigt värd det! Förresten – förlåt att jag varit så dålig på att svara på kommentarer och mejl ett tag – har varit lite overloaded men snabbt skummat igenom det mesta och blivit glad. Ni är bäst!

7

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Sara Borg
  26 maj, 2017 at 08:39

  Å vilka fina bilder! Nu längtar jag verkligen sommar 🙂

 • Svara
  JB
  26 maj, 2017 at 08:56

  Sommar när den är som bäst! Och du, det är din blogg och du svarar på kommentarer när det passar dej.

 • Svara
  erikssonmariMari
  27 maj, 2017 at 09:43

  Underbart! Älskade Öland <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!