Vi är på Öland. Hänger på Js morfars udde, bor i svärisarnas lillstuga och äter kroppkakor till middag. Solen skiner, jag har gått barfota på solvarma stenar och svalkat trötta preggoben i iskallt östersjövatten.

Efter galet intensiva veckor med omställningar och mycket fara-och-flänga-och-fira-och-ha-kul är jag toktrött. Och lycklig. Jag tror det händer bra grejer med framtiden om jag är modig och styr den rätt och jag blir så lycklig varje gång det sparkar i magen.

Jag har liksom tagit lite semesterdagar. Gör så lite som möjligt hela vägen fram till måndag, jag är så tokigt värd det! Förresten – förlåt att jag varit så dålig på att svara på kommentarer och mejl ett tag – har varit lite overloaded men snabbt skummat igenom det mesta och blivit glad. Ni är bäst!

7

3 Comments

  1. Sara Borg 26 maj, 2017 at 08:39

    Å vilka fina bilder! Nu längtar jag verkligen sommar 🙂

    Reply
  2. JB 26 maj, 2017 at 08:56

    Sommar när den är som bäst! Och du, det är din blogg och du svarar på kommentarer när det passar dej.

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.