I helgen finns det två riktigt fina möjligheter att köra sig trött i mina fina hemmakrokar – har du inget planerat tycker jag att du ska passa på att komma hitåt och rejsa loss i vackra Småland.

På lördag går Ölmstad MTB – ett arrangemang för välgörenhet som rullar genom byarna hemomkring med en vacker och kuperad avstickare ned mot Vättern. Det är Ölmstad Pingst som fixar och det går verkligen genom det vackraste hemomkring och man får med sig många småländska höjdmeter till mål. Missa inte! Du hittar PM här.

Dagen efter, på söndag, är det dags för Cykelrallarn som går mellan Bottnaryd och Jönköping. Härligt långloppsarrangemang som är seedande till Cykelvasan och som till stora delar går på gammal banvall. Lättcyklat lopp som brukar avslutas med att köra den härliga teknikslingan på Hallby – passa på om ni kan, jag är förstås lite avis på alla som kan rejsa. Du hittar mer info här. 

 

 

 

 

10

2 Comments

 1. JB 2 juni, 2017 at 11:30

  Det är fantastiskt vackert i dina trakter. Och trevligt att cykla där är det med.

  Reply
  1. Elna 3 juni, 2017 at 10:02

   Kan bara hålla med! 🙂

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.