Det är sådan härlig stämning hemomkring varje år när det är Vätternrundan. Folkfest liksom. Människor som bor längs med gamla riksettan mellan Gränna och Huskvarna fixar grillfester och picknickar längs med vägen, man sätter upp partytält och dukar upp till galej utomhus och det ligger en förväntansfull stämning i luften – alla ser fram emot att de första klungorna ska rulla igenom byarna.

Vätternrundan 2017

Ända sedan jag var liten har jag gillat att heja på cyklister och tyckt att det är så mysigt med alla ljusen som tänds i skymningen och titta på alla människor som jobbar sig förbi genom juninatten och förstås kikade vi en stund när vi var på väg hem från vänner i Jönköping samtidigt som mörkret föll i går. Cykelmagi.

4

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.