Elna Dahlstrand
Cykelblogg Vänta barn

Gravidvecka 34

Sex veckor kvar, sex veckor kvar, sex veckor kvar. (Skrev ett uppgivet och väldigt ledset inlägg igår om vecka 33 och om att barnmorskan ställde mig på vågen och ett litet helvete brakade lös inombords men det får vara. Sex veckor kvar. Cykelfröet mår bra och växer precis som hon ska och cykelfröpappan borde ha medalj för han är så himla bra.)

13

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  JB
  17 juli, 2017 at 09:14

  Och du borde få medalj för ditt slit och din tapperhet. Du har en fantastisk inställning och skriver så positivt trots att du har det tungt. För övrigt en fin bild på en vacker blivande mamma i vacker natur.

 • Svara
  Trail och Inspiration
  18 juli, 2017 at 12:30

  De där sista veckorna är sååå långa! Och det säger jag inte för att vara elak, utan det är bara ett konstaterande.
  Men det är sååå värt all väntan och längtan. Promise! 🙂 <3

 • Svara
  Gravidvecka 35 - Elna Dahlstrand
  24 juli, 2017 at 12:24

  […] Vet ni, jag är så trött på gravidveckor hit och dit så jag först tänkte låta bli att preggoblogga igår när vi bytte vecka i vanlig ordning. Men äsch, det är inte många veckor kvar – jag håller i, tänker att uppdateringarna kommer att vara rätt fina att ha sedan och just den här blir ju dessutom av den lite gladare sorten – skönt efter förra söndagens inlägg som var så uppgivet och deppigt att jag inte ens publicerade det utan skrev ett nytt. […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.