Elna Dahlstrand
Semester på norra Öland Jordhamn
Vardagsävenyr & utflykter

Vykort från norra Öland

Vi drog till Öland, Jimmy och jag. Med både MTB och elcykel i packningen och mellan mina djupa svackor av trötthet har vi varit på några enkla äventyr på en ö som gjort skäl för sitt namn. Solens och vindarnas ö. Jag på elcykel och han på vanlig cykel. Lite fika i en ryggsäck och många små spontana avstickare både på vägar vi inte testat innan och vägar vi känner väl. Motvind, medvind, solbränna och loppisstopp. Norra Öland alltså, så himla fint. Idag stannade vi till lite extra länge i närheten av Jordhamn – ett av våra vackra smultronställen på ön. Här finns inga restauranger, ingen trafik, ingen affär, ingen semesterstress, ja här finns typ ingenting – förutom lugn och vackra vyer och ett stycke kulturhistoria. (Förstås, här finns en stig jag förlorade en QOM på häromveckan – men det får vara till nästa sommar!)

4

You Might Also Like...

7 kommentarer

 • Svara
  Thomas Amnér
  18 juli, 2017 at 06:49

  Underbara bilder! 😎

  • Svara
   Elna
   18 juli, 2017 at 09:10

   Underbar ö ❤️

 • Svara
  Victoria
  18 juli, 2017 at 09:37

  Kom just hem från norra Öland, 1 veckas njutning av sol, bad, lugn, fin cykling, underbara vyer…..ja man kan fortsätta i oändlighet ☀️😘

  • Svara
   Elna
   18 juli, 2017 at 10:00

   Härligt, då är batterierna laddade på bästa sätt ju!!!

 • Svara
  Sara Borg
  18 juli, 2017 at 15:20

  Verkligen superfina bilder!

 • Svara
  Anna, Gbg
  18 juli, 2017 at 22:25

  Åh, så fint det ser ut!

 • Svara
  Trehundrasextiofem dagar efter plusset - Elna Dahlstrand
  26 december, 2017 at 13:25

  […] blev inte så mycket träning som jag tänkt mig. Det blev inte ens en aktiv graviditet. En vecka på Öland när jag inte behövde tänka på något annat än att äta och sova orkade vi med lite äventyr […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.