Elna Dahlstrand
Livet

Om att vara en aning lost

Vet ni, jag känner mig lite lost just nu. Glad och lycklig, precis som jag skrev häromdagen, men lite lost. Jag saknar så himla mycket att träna och jag är så otåligt längtig efter bebisen. Jag längtar efter det där peppiga i att ha svettats och cyklat och klickat någon fin bild och få komma hem och blogga om det. Jag är arg och ledsen och trött på det där med att jag blev uppsagd från jobbet mitt i graviditeten och jag funderar på vad jag ska göra sedan och jag lägger massor av energi på onödigheter som arbetsförmedling, intyg till a-kassa och sgi och föräldrapenning och det är lite opeppigt. Typiskt livet, eller hur? Det är upp och det är ner och det är hit och dit och ibland är allting hur självklart som helst och ibland lite krokigt och lost.

8

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Josefine
  12 augusti, 2017 at 20:53

  Kram!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  12 augusti, 2017 at 21:29

  Nu får jag lite dåilgt samvete för att jag INTE är gravid, men tränar inte ändå… Sorry! 😉
  Snart är du på G igen. OCH får njuta bebisdoft. Lycka! <3

  Kram M

  • Svara
   Elna
   15 augusti, 2017 at 15:33

   Men NEEEEJ – inte ha dåligt samvete, det är ju bortkastad energi!!! ❤

 • Svara
  Jenn - forever abroad
  13 augusti, 2017 at 12:12

  Det är fullt förståeligt och helt okej att känna sig lite lost <3 Med alla förändringar vore egentligen allt annat konstigt tänker jag.

  Alltså det känns så konstigt, får en arbetsgivare ens säga upp en mitt under en graviditet? Och du, allt administrativt – I FEEL YOU. Allt sånt kan vara så sjukt krångligt. Jag håller själv på att försöka förstå hur det fungerar med svensk enskild firma när jag bor i Finland, så behöver kommunicera med två olika skatteverk som citerar lagtexter och jag inte blir klok. Det är mycket kring SGI, akassa och pensionsförsäkring som jag funderar på som företagare. Men jag hoppas det ska lösa sig så småningom. Jag hoppas det löser sig för dig också, kram!

  • Svara
   Elna
   15 augusti, 2017 at 15:36

   Jamen visst är det – alla är ju lite lost emellanåt och jag tänker att man måste våga visa den sidan också. Japp, man får säga upp gravida anställda, de kunde hävda arbetsbrist i samband med att de behövde kapa kostnader. Enda gången i livet jag önskat att jag vore med i facket dock så någon orkat bråka lite med dem för jag hade ju inte energin. Är ju inte avundsjuk för det där med dubbla skatteverk, kämpa. Såklart löser det sig, det gör det ju alltid bara man jobbar lite på det och du är så grym och modig som följer ditt hjärta! ❤

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.